Et gourmettempel fra Hellerup overtager

MICHELIN TAKEOVER X MARIENLYST

16. og 17. oktober 2022

Jonathan Berntsen x Marienlyst Strandhotel

Glæd dig til at blive top forkælet, når Michelin-kokken, Jonathan Berntsen og hans professionelle gourmetteam fra Michelin-restauranten, The Samuel, overtager Marienlyst Strandhotel til oktober!

Mad i verdensklasse og en vinmenu lidt udover det sædvanlige! Det er, hvad du kan forvente til denne eksklusive Michelin-middag. At middagen serveres nærmest på stranden, med udsigt over Øresund, gør kun denne oplevelse endnu mere unik.

Pris kr. 2.495,- pr. person

Ankomstdage 16. og 17. oktober 2022

Menu

Knivmusling På Dobbelt Creme Fraiche, Aromatisk Olie & Baerii Caviar

Smør Pocheret Jomfruhummer Med Danske Tangsalater & Beurre Blanc

Soufflé Af Håndplukkede Kammuslinger Med Havens Urter & Let Tomat Sauce

Etisk Korrekt Gåselever Parfait Med Confiture Af Karameliserede Løg & Sprød Hibiscusblomst

Cannelloni Fyldt Med Pighvar Serveret Med Bisque På Fiskens Ben & Morkel Sauce

Stegt Kaninryg Med Demi Glace & Parmigiano Reggiano

Vores Udvalg Af Verdens Bedste Oste – Så Fine At Vi Er Optaget I “Guilde Internationale des Fromagers”

Pre-dessert Med Mango & Kokos

Cacao-Honning-Vanilje Sorbet Med Confit af Kumquats & Opalines

Petit Four

Vinmenu

1998 Millésime, Guy Michel & Fils, Pierry, France

2008 Riesling Kirchspiel Spätlese GL, Groebe, Rheinhessen

2019 Morey Saint Denis 1. cru Cuvee Pape Jean Paul II, Brycz

1976 Moulin Touchais, Coteaux du Layon

Avec Til Kaffen



*If any extraordinary beautiful produce has come through my kitchen door today, small or big changes may accur in the menu.

**If you wish a pescatarian menu , please notify us by email in advance of your booking.

Unfortunately we can not accommodate extreme allergies and diets.

The Samuel

Jonathan Berntsen, har åbnet en drøm af en restaurant. Navnet er The Samuel, opkaldt efter hans førstefødte søn og beliggende i den charmerende gamle apotekervilla på hjørnet af Hellerupvej. Med sine smukke gulve, vinduespartierne og stukken i loftet, emmer stedet af historie og er med til at sætte rammerne for en unik Michelin-oplevelse.

Indenfor finder du desuden en lille privat lounge, hvor du kan nyde en intim middagsstund med egen pejs og tagterrasse. Dette særlige spot i restauranten, har ligesom The Samuel, fået navn efter et af Berntsens børn; datteren Josephine.

The Samuel er et gourmettempel med sydlandsk ekstravagance og en 400 kilo tung og veludrustet ostemontre.

Ambitionerne er skyhøje og på menuen vil du blive præsenteret for elementer, som sorte hummere, kaviar, bæredygtig foie gras, kongekrabbe, duer, trøfler og et stort udvalg af franske oste.

På vinkortet finder du franske og spanske vine, men også champagne og sherry.

Dit Michelin takeover ophold indeholder:

Check in 15.00 og Check ud 11.00
Velkomstdrink i baren fra kl. 17.30
10 serveringer kl. 18.30 i 1861
Morgenmad i 1861
Adgang til Casino såfremt, der er åbent (min.18 år)