16. og 17. oktober 2022
Jonathan Berntsen x Marienlyst Strandhotel
Glæd dig til at blive top forkælet, når Michelin-kokken, Jonathan Berntsen og hans professionelle gourmetteam fra Michelin-restauranten, The Samuel, overtager Marienlyst Strandhotel til oktober!
Mad i verdensklasse og en vinmenu lidt udover det sædvanlige! Det er, hvad du kan forvente til denne eksklusive Michelin-middag. At middagen serveres nærmest på stranden, med udsigt over Øresund, gør kun denne oplevelse endnu mere unik.
Pris kr. 2.495,- pr. person
Ankomstdage 16. og 17. oktober 2022
Menu
Knivmusling På Dobbelt Creme Fraiche, Aromatisk Olie & Baerii Caviar
Smør Pocheret Jomfruhummer Med Danske Tangsalater & Beurre Blanc
Soufflé Af Håndplukkede Kammuslinger Med Havens Urter & Let Tomat Sauce
Etisk Korrekt Gåselever Parfait Med Confiture Af Karameliserede Løg & Sprød Hibiscusblomst
Cannelloni Fyldt Med Pighvar Serveret Med Bisque På Fiskens Ben & Morkel Sauce
Stegt Kaninryg Med Demi Glace & Parmigiano Reggiano
Vores Udvalg Af Verdens Bedste Oste – Så Fine At Vi Er Optaget I “Guilde Internationale des Fromagers”
Pre-dessert Med Mango & Kokos
Cacao-Honning-Vanilje Sorbet Med Confit af Kumquats & Opalines
Petit Four
Vinmenu
1998 Millésime, Guy Michel & Fils, Pierry, France
2008 Riesling Kirchspiel Spätlese GL, Groebe, Rheinhessen
2019 Morey Saint Denis 1. cru Cuvee Pape Jean Paul II, Brycz
1976 Moulin Touchais, Coteaux du Layon
Avec Til Kaffen
*If any extraordinary beautiful produce has come through my kitchen door today, small or big changes may accur in the menu.
**If you wish a pescatarian menu , please notify us by email in advance of your booking.
Unfortunately we can not accommodate extreme allergies and diets.
The Samuel
Jonathan Berntsen, har åbnet en drøm af en restaurant. Navnet er The Samuel, opkaldt efter hans førstefødte søn og beliggende i den charmerende gamle apotekervilla på hjørnet af Hellerupvej. Med sine smukke gulve, vinduespartierne og stukken i loftet, emmer stedet af historie og er med til at sætte rammerne for en unik Michelin-oplevelse.
Indenfor finder du desuden en lille privat lounge, hvor du kan nyde en intim middagsstund med egen pejs og tagterrasse. Dette særlige spot i restauranten, har ligesom The Samuel, fået navn efter et af Berntsens børn; datteren Josephine.
The Samuel er et gourmettempel med sydlandsk ekstravagance og en 400 kilo tung og veludrustet ostemontre.
Ambitionerne er skyhøje og på menuen vil du blive præsenteret for elementer, som sorte hummere, kaviar, bæredygtig foie gras, kongekrabbe, duer, trøfler og et stort udvalg af franske oste.
På vinkortet finder du franske og spanske vine, men også champagne og sherry.